Find a property

CLOSE

Lorem ipsum

Casa Moreta is een prachtig gelegen aantrekkelijk huis met een bebouwde oppervlakte van 300 m2 verdeeld over 3 verdiepingen. Het huis beslaat de bovenste 2 verdiepingen, de toegankelijk via een goed onderhouden onverharde weg of via een middeleeuws bruggetje en is geheel prive. Het is direct bewoonbaar, maar het kan wel wat (klein) onderhoud gebruiken.

Reference 1

Casa Moreta is een prachtig gelegen aantrekkelijk huis met een bebouwde oppervlakte van 300 m2 verdeeld over 3 verdiepingen. Het huis beslaat de bovenste 2 verdiepingen, de beneden verdieping bestaat uit een onafhankelijk gastenverblijf. Het huis ligt op 13.500 m2 eigen grond. Het pand ligt aan de andere kant van de rivier als het dorp en is toegankelijk via een goed onderhouden onverharde weg of via een middeleeuws bruggetje en is geheel prive. Het is direct bewoonbaar, maar het kan wel wat (klein) onderhoud gebruiken.

De ligging aan de rivier en op loopafstand van een historisch dorp met een paar barretjes/restaurants samen met de nabijheid van vele toeristische attracties, betekent dat deze woning ook zeer goed verhuurbaar is. Het huis wordt geleverd met een geldige licentie om het te verhuren.

Dit soort objecten met deze ligging zijn zeer gewild, maar komen helaas maar zelden op de markt. Dit soort objecten met deze ligging zijn zeer gewild, maar komen helaas maar zelden op de markt.Dit soort objecten met deze ligging zijn zeer gewild, maar komen helaas maar zelden op de markt.

Casa Moreta is een prachtig gelegen aantrekkelijk huis met een bebouwde oppervlakte van 300 m2 verdeeld over 3 verdiepingen.